Algemene info volwassenen

TOSS biedt diverse recreatieve sportlessen aan voor volwassenen. Van jong volwassenen tot senioren. Iedereen kan bij TOSS lekker sporten, bewegen en aan de conditie werken. Dit kan tijdens onze fitnesslessen: ritmische shape, steps & shape, total body workout voor beginners en gevorderden, zumba en yoga. Voor 50+-ers zijn er ook TOSS Masters uren. Beginnend of gevorderd volleyballer? Of vroeger geturnd en op eigen niveau weer eens een turnelement uitproberen? Ons uitgebreide sportaanbod heeft voor ieder wat wils. Meer informatie over de lesinhoud? Ga naar de kop sportaanbod volwassenen.  

De recreatielessen voor de volwassenen worden voornamelijk gehouden in onze eigen locatie aan de Louis Couperusstraat. Ook zijn er TOSS Masters lessen in de Duitslandlaan. Weten waar en wanneer de lessen worden gehouden? Ga hiervoor naar ons lesrooster. Tenzij in het lesrooster vermeld staat dat er een wachtlijst is, kan zonder afspraak 2 proeflessen worden gevolgd bij een les naar keuze. 

Inschrijven gaat via het inschrijfformulier, te verkrijgen bij de train(st)er. Volwassenen kunnen kiezen uit een strippenkaart of een regulier lidmaatschap. Meer informatie? Ga naar de kop lidmaatschap en contributie. 

Eenmalig afmelden voor een les is niet nodig. Kan er gedurende een langere tijd geen lessen worden gevolgd, meld dit dan via info@tossheemskerk.nl. 

FBFacebookpagina recreatie