Algemene info volwassenen

TOSS biedt diverse recreatieve sportlessen aan voor volwassenen. Van jong volwassenen t/m senioren. Iedereen kan bij TOSS lekker sporten, bewegen en aan de conditie werken. Zo kun je bij ons meedoen aan total body workout of yoga.

Voor 50 plussers zijn er ook TOSS Master uren. Beginnend of gevorderd volleyballer? Of vroeger geturnd en op eigen niveau weer eens een turnelement uitproberen? Ons uitgebreide sportaanbod heeft voor ieder wat wils. 

De recreatielessen voor de volwassenen worden voornamelijk gehouden in onze hoofdlocatie aan de Louis Couperusstraat. Ook zijn er TOSS Master lessen in de Duitslandlaan. Weten waar en wanneer de lessen worden gehouden? Ga hiervoor naar ons lesrooster. Tenzij in het lesrooster vermeld staat dat er een wachtlijst is, kan je zonder afspraak twee proeflessen volgen bij een les naar keuze.

Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier, de link staat rechtsboven op iedere pagina van onze website. Je kunt kiezen uit een strippenkaart of een regulier lidmaatschap. Meer informatie over aanmelden vind je op de pagina contributie

Eenmalig afmelden voor een les is niet nodig. Kun je gedurende een langere tijd geen lessen volgen, dan kun je je lidmaatschap tijdelijk stopzetten. Kijk hiervoor op de pagina aanmelden en opzeggen.

Volg alles van recreatie op onze TOSS Heemskerk recreatie Facebookpagina.