Onze vereniging

Sportvereniging TOSS is opgericht in 1996. Een jonge vereniging, maar met haar wortels in het verleden. TOSS Heemskerk is ontstaan uit een fusie tussen de verenigingen TOVADO (sinds 1968) en ODIN (sinds 1950) afdeling gymnastiek. TOSS staat voor: Tovado Odin Samen Sterk.

Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Binnen de KNGU maakt TOSS deel uit van de Regio Noord-Holland en het district Mid-West. TOSS Heemskerk is als vereniging sinds 2 juli 1996 geregistreerd in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Haarlem onder nummer V 597538.

BESTUUR

Voorzitter: Detlef Wolf, voorzitter.TOSS@ziggo.nl
Secretaris & P&O: Michelle Boot – Olazaba, secretaris.po.toss@gmail.com
Penningmeester: Roeland Zwanikken,
Marketing & Communicatie: Sanne Brinkhof – Rodenburg

VERENIGINGSMANAGER

Karin de Ruiter: info@tossheemskerk.nl, 0251 – 23 03 42

COMMISSIES

ACTIVITEITEN
De activiteitencommissie bestaat uit Fabiënne Zwanenburg, Ilona Appel, Saskia Korevaar, Chantal Smit.

LEDENWERVING
Wij zoeken voor de ledenwervingscommissie vrijwilligers. De ledenwervingscommissie houdt zich bezig met de organisatie van ledenwervingsacties, zoals open dagen, demonstraties en uitreikingsdagen van Nijntje Beweegdiploma’s.  Meld je aan via secretaris.po.toss@gmail.com.

SPONSORING
Wij zoeken voor de sponsorcommissie vrijwilligers.  Zou je het leuk vinden om Vrienden van TOSS en sponsors te helpen zoeken? Of ben je goed in organiseren en lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij sponsoractiviteiten voor TOSS? Meld je dan aan als lid van de sponsorcommissie via secretaris.po.toss@gmail.com.

WEDSTRIJDEN
De wedstrijdcommissie bestaat uit Monique Bleeker, Marga Langendijk, Patricia Warns. We zoeken nog twee vrijwilligers. Wil je helpen om de organisatie van de wedstrijden tot een succes te maken? TOSS vindt het belangrijk om onze sporters een leuke, sportieve wedstrijddag te bezorgen. Meld je aan als lid van de wedstrijdcommissie via secretaris.po.toss@gmail.com.

KAS
De kascommissie wordt op dit moment uitgevoerd door Rob Six. Wij zoeken nog versterking. De kascommissie controleert de boekhouding (jaarlijks). Meld je aan via secretaris.po.toss@gmail.com.