De Pen

De Pen

de pen

Klik hier voor de spelregels van “De Pen”


De Pen door…Danique van der Meer (18 september 2012)

Hallo,

Ik ben Danique van der Meer. Ik ben 12 jaar oud. Ik woon in Beverwijk, bij mijn vader en moeder. Ik heb nog een jonger zusje die Lindsey heet. En ik heb een hele lieve hond, Joy.
DaniqueIk was 6 jaar toen  ik  begon met turnen bij Juf Brenda. Toen ik 7 jaar was kwam ik in de selectie bij juf Madelon. Bij de instap heb ik derde divisie geturnd, bij de pupillen turnde ik in de tweede divisie, en nu ben ik jeugd en turn ik in de eerste divisie. De overstap van de tweede naar de eerste divisie was wel moeilijk, maar het ging wel goed. Ik werd 11de op het NK. Dit seizoen ben ik tweede jaars jeugd en kom ik uit in de eerste divisie, ik heb er superveel zin in!!!!
Dit schooljaar ben ik naar de middelbare school gegaan, ik zit nu op het Ichthus Lyceum in Driehuis, daar doe ik de HAVO. Ik ga daar samen met mijn turnmaatje Sterre heen. Het is een hele leuke school, ik heb ook een hele leuke klas.
Ik vind het altijd superleuk om met mij turnvriendinnen af te spreken. Dan gaan we altijd gekke dingen doen,  bijvoorbeeld op de trampoline de gekste truckjes doen. Meestal blijven we ook bij elkaar slapen, dat wordt dan altijd heel gezellig.
Misschien vinden jullie het leuk een kijkje te nemen op mijn website: www.daniquevandermeer.nl. Ik wil mijn website gaan vernieuwen en als de tijd het toelaat ook een blog gaan bijhouden.
Ik geef de pen door aan Tessa Langendijk.


De Pen door…Sterre Basjes (7 juni 2012)

 

Hallo,

Ik ben Sterre Basjes ik ben 11 jaar oud en ik Sterre Basjeswoon in IJmuiden met mijn vader,moeder,broertje,zusje en mijn drie hele lieve katten. Toen ik 6 jaar oud was ging ik op gym en een jaar later mocht ik al naar de selectie ik zat toen bij TVS. Toen ik 10 jaar oud was stopte TVS en ging ik naar t.o.s.s. ik ging toen 2e divisie doen bij Karin. Nu ben ik 2 niveaus omhoog gegaan en zit nu in de jeugd 1e divisie bij Bianca. Het gaat heel goed want ik ben 13e geworden op het Nk. Ik heb super veel zin in het volgende seizoen!!
Ik zit op de franciscusschool in groep8 ik vind het heel leuk dit jaar gaan we op kamp en hebben we de musical ik heb er heel veel zin in! Volgend jaar ga ik samen met mijn turnvriendin Danique naar het Ichthus Lyceum in Driehuis, ik ga dan naar het Atheneum.
Ik vind het altijd super leuk om te spelen met mijn vriendinnen vaak gaan we dan trucjes doen op de trampoline of op het rek. Meestal gaan we ook nog bij elkaar logeren, en dan heel laat opblijven.

Ik geef de pen door aan Danique van der Meer.


De Pen door…Anne Klein (17 april 2012)

Hallo,

Anne KleinMijn naam is Anne Klein en ik ben 15 jaar oud. Ik heb nog een jonger broertje van 12 jaar oud, Roel.
Ik kwam op het idee om te gaan turnen doordat ik op vakantie was in Duitsland en daar 2 meisjes waren die allemaal trucjes aan het doen waren. Ik ging toen met hun mee doen en vond het hartstikke leuk! Met 6 jaar ging ik op gym en met 7 jaar mocht ik ook naar de selectie.
Op dit moment zit ik op het Kennemer College in het vierde jaar van vwo. Anne, Ilana, Desi en Esmée zitten ook bij mij op school. Wij doen ook elk jaar mee met de turn-demonstratie op de opendag, dat is altijd erg gezellig en de mensen die komen kijken vinden het erg leuk om te zien. Normaal train ik gewoon altijd 12 uur per week, maar omdat het nu wat slechter met school gaat meestal 9 uur. Dit jaar zit ik met Desi en Esmée in het niveau, wij doen 1e divisie niveau 2.
Mijn hoogte punt is denk ik dat we met het team twee keer 1e zijn geworden op het NK! Daarvoor krijgen we 25 april ook een huldiging bij het gemeentehuis, dus dat is wel erg leuk! Mijn diepte punt is dat ik 3 jaar geleden m’n voet had gebroken, daardoor had ik het NK moeten missen.

Ik geef de pen door aan Sterre Basjes


De Pen door…Anne Wildoer (30 januari 2012)

Ik ben Anne Wildöer, ik ben 14 jaar.

Toen ik  7 was, heeft mijn moeder me opgegeven voor recreatieturnen. Na een half jaar kreeg ik een uitnodiging voor de selectie, en na een paar proeftrainingen mocht ik naar de selectie. Ik train 12 uur per week, verdeeld over 4x 3 uur. Mijn trainster heet Bianca Bromlewe. Ik doe niveau 3, 1e diviesie Junior. Dit jaar turn ik met Ilana Sincic en Patty Bleeker. In het weekend ben ik of huiswerk aan het doen, of ben ik bij mijn beste vriendin Evy Landman. Mijn hobby’s zijn tekenen, films kijken met Eef, en op mijn laptop zitten.  Ik zit op school bij het Kennemer College, locatie Bullerlaan in het 3e leerjaar. Ik woon in Beverwijk, in de Broekpolder, met mijn zus Eline, broertje Casper en mijn vader en moeder. Mijn mooiste ervaring was mijn 3e plek op het NK.

Ik geef de pen door aan Anne Klein


De Pen door…Desi Hoogewerf (7 november 2011)

 

Hallo,

Ik ben Desi Hoogewerf, ik ben 16 jaar.Desi
Ik begon met turnen toen ik 5 jaar was. Toen turnde ik bij SSS, maar ik werd al snel naar de selectie gestuurd.
Mijn zus Mandy deed ook aan turnen en ik vond het leuk, dus ging ik zelf ook op turnen bij TOSS. Ik train 4x in de week, 3 uur lang. Ik train op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik word getraind door Bianca Bromlewe. Ik ben senior en doe niveau 2 divisie1. Dit jaar zit ik samen met Anne klein en mijn tweelingzus Esmée in hetzelfde niveau!
In het weekend vind ik het vooral gezellig om met mijnvriendinnen te gaan shoppen, uitgaan of ergens te gaan lunchen. Mijn hobby’s zijn dan ook dansen en shoppen. Ik zit op de Augustinus op school op de Büllerlaan en zit nu in mijn examenjaar. Ik woon in Beverwijk met mijn  tweelingzus, Tim, vader en moeder. Ik heb ook nog een chinchilla, die heet Fred. Wat ik nooit meer zal vergeten is toch wel dat ik 2e werd op het NK in 2006.

Ik geef de pen door aan Anne Wildoer.


De Pen door…Britt Klous (15 juli 2011)

 

Hallo, ik ben Britt Klous.

Britt klousIk woon al 10 jaar in Heemskerk met mijn vader, moeder, broer en zus.
Ik begon toen ik drie jaar was met gymmen bij juf Trudie, ouder- en kindgym.
Juf Trudie vond mij toen al best wel goed en later toen ik zes jaar was en bij juf Ansjo trainde had zij gevraagd of selectieturnen niets voor mij was. Apetrots ging ik oefenen bij het selectieturnen. Dat ging goed en van drie uur trainen naar zes uur trainen en inmiddels train ik twaalf uur in de week.
Erg leuk was dit jaar met z’n allen slapen voor het NK in hetzelfde hotel. Ik vind de balk het leukste toestel. Ook de sprong vond ik erg leuk maar tot 4 juli 2011. Helaas bij mijn laatste sprong ging het mis. Eind van de avond kwam ik thuis met mijn onderarm in het gips. Mijn turnvriendinnen zijn Tessa, Sterre, Danique en Lotte.
Ik zit op de Leonardusschool – groep 7 en ga volgend schooljaar over na groep 8.
Allemaal tot ziens………..

Ik geef de pen door aan Desi Hoogewerf


De Pen door…Lotte Frans (3 juni 2011)

Hallo ik ben Lotte Frans

Ik ben 10 jaar. Ik woon in Warmenhuizen metLotte Fransmijn papa, mama, zus (heeft ook bij Karin getraind)  en mij poes Fleurtje. We hebben ook een paard maar die staat in Schoorl.

Toen ik 4 was ging ik op gym in Warmenhuizen maar daar was het al snel een beetje saai. Toen ik 6/7 was ging ik naar Karin bij G.T.H. in Heiloo. Daar heb ik een leuke tijd gehad. Toen Karin weg ging bij G.T.H., mocht ik met Karin mee naar T.O.S.S. in de 2e divisie. Ik zit veel in de auto dus om te kunnen turnen, maar ik heb het erg naar mijn zin met mijn turnvriendinnen Danique, Tessa, Britt en Sterre. We hebben altijd veel lol. Ons groepje ging dit jaar allemaal door naar het NK. We sliepen allemaal in hetzelfde hotel, en we gingen al vast een soort warming-up doen. Het was heel gezellig. Ik ben 8ste van NL geworden en 2de op de brug. Ik vind brug het leukste onderdeel.

Ik zit op de Torenven in groep 7 en vind het daar heel leuk. Op school hebben we alleen geen klimrek of iets staan, maar dat maakt mij niks uit want als het lekker weer is ga ik op mijn trampoline of op de balk die ik in de achtertuin heb staan.

Ik geef de Pen door aan Britt Klous.


De Pen door…Lot Ruiter (11 mei 2011)

Hallo, ik ben Lot Ruiter.

Lot RuiterIk ben 9 jaar en ik ging op mijn zesde op turnen in Heiloo bij G.T.H.
Hier werd ik al getraind door Karin de Ruiter die mij toen heeft gevraagd om mee te gaan naar T.O.S.S. Heemskerk.
Ik turn op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Nu zit ik in pupil 1 divisie 1 en heb mij geplaatst voor het Nederlands kampioenschap.
Vorig jaar was ik met het Nederlands kampioenschap negende.
Ik woon in Heiloo met mijn vader, moeder en mijn 2 (af en toe vervelende) broers, Guus (13) en Hugo (11)aan de Oosterzijweg 19A.
Mijn andere hobby is eenwieleren.
We gaan elke zomervakantie naar Cap d’Agde in Frankrijk.
Mijn lievelingstoestel is brug, en daar ben ik ook heel goed in.
Ik zit op de Meander in groep 5.
Mijn geboortedatum is 1-11-2001.
Mijn Beste vriendin is Kileen Smit waar ik vaak mee eenwieler.
Mijn lievelingsdier is een konijn, en daarom ga ik ook vaak naar de buren want zij hebben 2 konijntjes (Robbie en Cleo).
Ik heb totaal 12 medailes gehaald (6 gouden, 2 zilveren en 4 bronzen).

Ik geef de pen door aan Lotte Frans.


De Pen door…Babette Koole (2 mei 2011)

Babette Koole

Hallo, ik ben Babette Koole.

Ik ben 10 jaar en woon in Heiloo. Ik woon hier samen met mijn papa, mama en mijn zusje Sophie. Ik heb ook nog een hele lieve cavia Pim.

Toen ik 6 jaar was zat in de selectie van Turnlust Alkmaar. Daar moest ik altijd met de bovenbouw mee doen, omdat er geen meisjes van mijn leeftijd waren in de A-selectie. Toen ik 7 was ging een vriendinnetje van mij bij GTH in Heiloo een testje doen voor de selectie en toen mocht ik ook meedoen en ik mocht toen bij GTH in de selectie komen trainen. Ik zat daar in de 3e divisie.
Karin de Ruiter, mijn trainster, ging na mijn instapjaar weg bij GTH en ging bij TOSS Heemskerk trainen. Ze mocht een paar meisjes van GTH meenemen en ik was daar gelukkig bij. Ik vind het veel leuker bij TOSS, want we hebben daar een hele mooie zaal met veel meer toestellen en bij GTH moesten we alles zelf klaar zetten en weer opruimen.
Ik zit nu in de 1e divisie. Mijn beste onderdeel is brug. Ik vind dit een heel leuk onderdeel en ik ben er ook nog goed in. Ik vond vloer vroeger altijd het stomste onderdeel, maar nu vind ik het veel leuker.

Ik geef de pen door aan Lot Ruiter.


De Pen door…Patty Bleeker (19 apr 2011)

 

Hallo
Patty Bleeker
Mijn naam is Patty Bleeker. Ik ben 13 jaar en woon in Beverwijk. Hier woon ik samen met m’n vader, moeder, zusje Tamara (turnt ook bij TOSS) en hond Cindy.

Ik zit in de brugklas van het kennemercollege op de MAVO. Het gaat goed op school.
Hoe ik begonnen ben met turnen. Ik was 3 ½ jaar en ging op kleutergym bij S.S.S. Na 2 jaar werd ik gevraagd om mee te doen met een testdag voor de selectie van B.T.C. in Beverwijk. Dit heb ik 1 seizoen gedaan omdat m’n trainster er mee ging stoppen (balen).

Ik ben toen naar TOSS gegaan voor een proefles en ik mocht blijven (hoera). Ik kwam terecht in de basis groep van Heske Heidegott. Nu zit ik al weer 7 jaar bij TOSS in de A-selectie en train 12 uur in de week. Mijn trainster is Bianca Bromlewe. Ik doe dit jaar 2e divisie nivo 5. Het gaat dit jaar heel erg goed. Ik geef de pen door aan Babette Koole.


De Pen door…Tamara van Someren (21 mrt 2011)

 

Hallo,

Tamara van SomerenIk ben Tamara van Someren en ik woon in Heemskerk,broekpolder met mijn moeder en broer.
Mijn broer heet Ramon en is 14 jaar en zit op de Mavo.
Ik ben in 2009 op turnen gekomen toen ik naar een scouting dag ben geweest en daar gevraagd ben om
3 maanden mee te trainen in de A-selectie,en dat ging goed en ik mocht blijven.
Ik ben nu 9 jaar en zit op de Zeester op school vlakbij mijn huis,ik heb veel vriendinnen op turnen en ik heb het ook erg naar me zin,ik vind het daarom ook leuk om 12 uur te trainen,het leukste onderdeel vind ik de vloer,en de brug,want dat gaat nu super goed.
Ik zou het heel leuk vinden als ik door ga naar de finale van de NK Huisdieren heb ik nu niet meer,ik heb altijd een hondje gehad ze hete Donna maar die hebben we vorig jaar in moeten laten slapen,ze is 16 jaar geworden,ik zou heel graag een nieuw hondje willen.
Verder ben ik ook graag thuis en spring ik lekker op me trampoline in de tuin,ook in de buurt heb ik veel vriendinnen.

Groetjes Tamara van Someren,

Ik geef de Pen aan Patty Bleeker


De Pen door…Esmée Hoogewerf… (12 mrt 2011)


Hallo,

Ik ben Esmée Hoogewerf. Ik ben 15 jaar. Ik was 5 en toen ging ik op turnen bij S. S.S.
Toen ik 6 jaar was mocht ik naar Toss Heemskerk. Mijn zus Mandy deed ook aan turnen en ik ging altijd bij haar wedstrijden kijken. Zo ben ik dus ook gaan turnen.
Ik train 12 uur in de week op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag. Ik word getraind door Bianca Bromlewe. Ik doe nu niveau 3 divisie 2 met Melanie en Marissa, dus dat is gezellig! Mijn hobby’s  zijn dansen, uitgaan met vriendinnen, chillen en shoppen.
Ik zit op het Kennemer College, Büllerlaan , ik doe daar Havo.
We hebben op de Havo ook altijd open dagen en dan mogen we altijd met een groepje van Toss een demonstratie doen dat is wel leuk. Ik woon met mijn vader, moeder, Desi (tweelingzusje), Tim en mijn chinchilla’s Fred en Louis in Beverwijk.
Mijn zus is al uit huis. Ik ben nog nooit verhuisd. Vorig jaar deed ik niveau 4 divisie 2 met Anne Kornman, die is helaas gestopt met turnen.

Wij waren alle twee door naar het NK. We moesten alle twee een andere halve finale doen daar werden wij alle twee 1ste. Op het Nk was het een  spannende strijd tussen ons. Anne werd 1ste  en ik werd 2de. Het was een erg leuk jaartje.
Ik vond het erg leuk om dit stukje te schrijven! Ik geef de pen door aan Tamara van Someren.

 


De Pen door…Kaylee Strating… (7 mrt 2011)

 

Mijn naam is Kaylee Strating.

Ik ben 9 jaar en woon in Heemskerk. Ik ben geboren op 11 Februari 2002.
Mijn hobby’s zijn turnen, buiten spelen, tekenen, met lego spelen en computeren. Mijn vriendinnen op turnen zijn Tamara van S, Floor en Caithlyn.
Ik zit al bijna 5 jaar bij TOSS. Ik turn niveau 8 divisie 2. Ik train bij Karin De Ruiter. Ik train 12 uur in de week en het leukste toestel op turnen vind ik de brug,  omdat veel dingen op de brug lukken.
Ik heb thuis in de achtertuin een trampoline en daar doe ik dan trucjes op.

Kayleigh Strating
Mijn school heet De Bareel. Mijn leukste vakken op school zijn rekenen, schrijven,tekenen en gymen. Ik woon met mijn vader, moeder, broer en mijn twee schildpadden in een nieuw huis in Heemskerk. Mijn schildpadden heten Rex en Charlotte.  Ik woon hier al 5 jaar. Daarvoor woonde ik in IJmuiden.
In de zomervakantie gaan we meestal naar Italië. Mijn lievelingsdieren zijn paarden, honden, poesjes en dolfijnen. Ik heb 2 weken voorjaarsvakantie gehad. Morgen moet ik weer naar school. In de vakantie heb ik veel leuke dingen gedaan. Ik heb gezwommen, ik ben naar Monkey town en raceplanet geweest. Voor het eerst met een vriendinnetje alleen naar de film. Ik heb met mijn oma in Zaandam gewinkeld. Ik ben geslaagd voor hele gave kleding bij Cool Cat. Dinsdag ben ik met mijn moeder naar Corpus in Leiden geweest. Alles over ons lichaam heel leerzaam. Ik vond het super om dit stukje te schrijven maar nu weet ik niks meer.
Ik geef nu De Pen door aan Esmee Hoogewerf.


De Pen door…Ilana Sinčić… (28 feb 2011)

 

Hoi allemaal,

Ilana Sincic_de penMijn naam is Ilana Sinčić, 13 jaar en ik turn bij TOSS Heemskerk. Ik turn daar 12 uur per week en turn er nu al 10 jaar lang. Ik werd lid doordat mijn broer op gym zat bij TOSS.
De school waar ik op zit is: Kennemer College locatie Büllerlaan oftewel de Augustinus. Daar zit ik in de brugklas van het gymnasium. Ik vind het een hele leuke school en ik hoop dat ik naar 2 gymnasium mag. De gymlessen op school vind ik erg leuk. Verder vind ik de vakken Frans, Wiskunde & Biologie ook wel leuk.
Ik woon in Heemskerk met mijn moeder, vader, broer en een hondje. Ik vind mijn hondje super lief en ze heet Lady. Mijn familie vind ik natuurlijk ook super top ! Daar woon ik sinds  15-12-1997. Ik heb het daar erg gezellig. Ik ben ook nog niet verhuist. En dat zou ik ook niet willen.
Turnen vind ik heel erg leuk en wil er ook nog lang niet mee stoppen, behalve als het met school niet gaat zou ik misschien een niveau lager moeten gaan trainen, maar dat ben ik niet van plan. Ik turn niveau 4 divisie 2, samen met Anne Wildöer. Ik zit al 10 jaar bij TOSS Heemskerk. Op mijn derde ging ik erop en op mijn vijfde mocht ik naar de selectie. Ik heb de eerste paar jaar (toen ik in de B-selectie zat) in een loods getraind. Ik ben samen met Mitzi Kortekaas naar de selectie gegaan. Toen de turnhal in de Louis Couperusstraat klaar was gingen we daar trainen. Ik vind het daar heel erg leuk ! Toen ik gevraagd werd om naar de A-selectie te gaan zei ik eigenlijk wel meteen: Ja. Bij de A-selectie werd ik getraind door Madalon. Nu word ik getraind door Bianca Bromlewe en Marissa. Ik train nu 12 uur per week. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag trainen van 16:00 tot 19:00 uur. De trainster voor de onderbouw is Karin de Ruiter. De selecties doen ook meestal mee aan de landelijke wedstrijden. De A-selectie haalt dan meestal veel medailles binnen. Ik zelf heb nu 3 jaar het NK gehaald en heb nu in totaal 30 prijzen gewonnen.  Dat is erg leuk ! Ik ben nu ook 3 jaar achter elkaar districtskampioene. Op zaterdag help ik Karin met de onderbouw les te geven. Dat vind ik ook erg leuk om te doen.
Naast het turnen zit ik ook op paardrijden, dat vind ik ook erg leuk om te doen. Dat doe ik op zaterdag van 9:15 tot 10:00 uur. Op de Schimmelkroft. Ik was 7 jaar toen ik erop ging en doe het nu nog steeds. Van paardrijden heb je ook wedstrijden. Ik heb daar in totaal 11 prijzen mee gewonnen, waarvan 6 bekers.
Ik vond het erg leuk om dit stukje te schrijven en de volgende aan wie ik de pen doorgeef is Kaylee Strating.