Eerste plaatsingswedstrijd supplement F

3 december 2023

Op zondag 3 december mochten de jeugd en junioren supplement F hun eerste wedstrijd van het seizoen turnen. Met wat spanning maar vooral veel zin waren deze meiden er helemaal klaar voor.

Jeugd turnsters Romyra van Trommelen en Yinthe Blokker turnen beiden voor het eerst in dit niveau en deden dit super goed. Romyra turnde een ruime sprong en een stabiele brugoefening. Op balk namen de zenuwen het een beetje over en turnde zij helaas niet helemaal zoals zij gehoopt had. Op vloer maakte zij dit helemaal goed en turnde zij een goede oefening met een hoge salto en mooie landingen. Yinthe opende ook goed op sprong en turnde een mooie brugoefening. Op balk turnde zij wat voorzichtig, waardoor zij helaas de balk moest verlaten. Ook Yinthe maakte dit op vloer weer helemaal goed met het tweede hoogste cijfer van de wedstrijd. Uiteindelijk werd Yinthe 5e en mocht zij plaats nemen op het podium.

De junioren Myrthe Veldhuis, Aimee Wilhelm, Amina Ait Errami en Lynn Wilffert mochten hierna de wedstrijdvloer betreden. Met ontzettend mooie brugoefeningen, strakke sprongen en mooie series en choreografie op vloer mogen deze meiden zeer tevreden terugkijken op hun eerste wedstrijd van het turnseizoen. Uiteindelijk mocht Lynn ook nog eens het podium op met een mooie 5e plaats.