Tevredenheidsonderzoek: vul hem in!

3 januari 2022

Wat vind jij van TOSS, ons sportaanbod en de lessen die je volgt? Dit en meer willen we heel graag van al onze leden weten! Want jullie feedback geeft ons inzicht in de behoeftes van die jullie hebben en geeft ons de juiste input om zaken te veranderen of te verbeteren.

Het kost je ongeveer drie minuten van je tijd, maar het maakt voor TOSS een wereld van verschil! Dus doe jij (of je kind) bij ons aan sportlessen mee, van kleutergymnastiek tot freerunning en van turnen tot total body workout en volleybal? Vul dan ons onderzoek in! 

Voor een representatief resultaat hebben we ruim 200 ingevulde vragenlijsten nodig. We hebben nu een krappe 50 ingevulde onderzoeken terug. We zouden het dus enorm op prijs stellen als je de vragenlijst invult. Dit kan t/m dinsdag 11 januari 2022.

Kik op bijgaande link om naar het onderzoek te gaan: https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3IfKbBP3vuAEu0u 

Het onderzoek wordt mede uitgevoerd door ons eigen TOSS-lid Emily Six. Zij turnt bij TOSS en volgt de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor haar studie doet zij samen met een studiegenoot een onderzoek naar de tevredenheid onder de leden van TOSS. Namens Emily alvast veel dank!