Uitslagen archief

Via onderstaande link kunt u een kijkje nemen in het archief van wedstrijden uitslagen waaraan TOSS leden aan meegedaan hebben. Waarom dit archief? De KNGU bewaart alleen de landelijk uitslagen (NK) en KNGU-Midwest maar 2 jaar aan diverse regio uitslagen.
Maar om oude resultaten te bekijken en te verzamelen (zie de resultaten lijsten van onze selectieleden turnen) zijn deze resultaten wel handig.

Op het web is met veel zoeken nog wel informatie te vinden en daarom hebben we zo veel mogelijk wedstrijd resultaten verzameld waaraan TOSS aan deel heeft genomen. Helaas is niet alles kompleet en vooral de oude lijsten zijn vaak niet eens digitaal opgeslagen.

Voor de kompleetheid hebben we de NK uitslagen opgeslagen in ons archief.
Naast het turnen voor dames hebben we ook het turnen voor heren, de acrogym uitslagen en de uitslagen van de TOSS recreatiewedstrijden en ontmoetingswedstrijden in het archief opgenomen. Tevens zullen uitslagen van toernooien waaraan TOSS aan heeft deelgenomen ook worden gearchiveerd, zoals Bosan en Sidijk.

Het archief is opgeslagen op een stukje webruimte op internet en wel op SkyDrive van Microsoft. Klik hier voor meer info.
De uitslagen zijn hoofdzakelijk als PDF document opgeslagen. U heeft Acrobat Reader nodig om deze documenten te kunnen lezen.

Mocht u zelf nog uitslagen hebben liggen (digitaal) en deze staan nog niet in het archief, neem dan contact op met de webmaster.

Klik op archief om alle uitslagen te bezichtigen.