Vrijwilligers

TOSS organiseert ieder jaar weer veel activiteiten. Wij roepen  bij deze ALLE ouders en leden op om mee te doen. Onder het motto vele handen maken licht werk, kunt u zich inschrijven voor een of meerdere klussen:
Sinterklaasfeest
Ieder jaar organiseren we voor de kleinste kinderen het Sinterklaasfeest en voor de groteren de Pietenbingo. Hierbij kunnen we veel hulp gebruiken, denk aan schminken, drinken uitdelen, begeleiden, enz.
Aanmelden voor de activiteiten commissie: aanmelden
Oliebollen-volleybaltoernooi
De trainers van de volleybalteams organiseren ieder jaar het oliebollentoernooi. Ook hier kan extra hulp gebruikt worden om bijv. drankjes in te schenken.
Aanmelden voor de activiteiten commissie: aanmelden
Juryleden
De jongens en meisjes die in de selectie zitten, hebben een aantal keren per jaar wedstrijden. De  vereniging is verplicht om per wedstrijd, per 8 kinderen 1 jurylid te leveren aan de KNGU. De cursussen worden ook door de KNGU gegeven, op een aantal avonden, en er wordt een officieel examen afgelegd. U wordt van te voren gevraagd of u een wedstrijd kunt/wilt jureren.
Aanmelden als jury lid: aanmelden
Ontmoetingswedstrijd (recreatie)
Ieder jaar organiseert TOSS met een aantal andere verenigingen uit de omgeving de ontmoetingswedstrijd. Hier is de hulp van ouders heel hard nodig. Zowel op de vloer (bijv. juryleden van een natje en droogje voorzien) als voor ouders en kinderen (bijv. hulp bij de ingang, kantinebeheer)
Aanmelden voor de wedstrijd commissie: aanmelden
Clubkampioenschappen
Aan het eind van het seizoen hebben we onze eigen clubkampioenschappen, voor zowel de recreatieleden als de selectieleden. Net als bij de ontmoetingswedstrijden hebben wij ook hier de hulp van ouders hard nodig om alles in goede banen te kunnen leiden. )
Aanmelden voor de wedstrijd commissie: aanmelden
Selectiewedstrijden
Buiten de juryleden hebben we ouders nodig om te helpen met eet- en drinkwaar. Juryleden moeten voorzien worden van een broodje en wat te drinken, jurymeisjes kunnen hun consumptie ophalen bij u, bij de kassa moet entreegeld geïnd worden, de vloer moet opgebouwd en na afloop afgebroken worden, enz.
Aanmelden voor de wedstrijd commissie: aanmelden
PR en sponsor commissie
Iedereen die zich wil inzetten voor het zoeken van sponsors voor TOSS en iedereen die wil meedenken over de PR van TOSS.
Aanmelden voor de pr en sponsor commissie: aanmelden
Schoonmaak werkzaamheden
De SOPPERS soppen 1x per maand, volgens een vast schema, onze eigen accommodatie op de Louis Couperusstraat. Dit wordt gedaan op de zaterdag in 3 blokken van 3 uur :
van 8.30 tot 11.30 uur, van 11.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.
Ramen en deuren worden gelapt, de kleedruimtes en douches worden eens extra goed geboend, de keukenkastjes worden gesopt en de zalen en losse onderdelen zoals steps, worden goed schoongemaakt, onder het genot van koffie, thee en koekjes.
Aanmelden als SOPPER: aanmelden
Meer informatie over de SOPPERS:
EHBO
Bent u in het bezit van een EHBO diploma dan zou u 1 of 2 x per jaar aanwezig kunnen zijn op de EHBO post van een wedstrijd.
Aanmelden als EHBO’er: aanmelden